Addition & Renovation|Douglas Residence|Scarborough
       
     
 The main consideration was to enlarge the existing house for a growing family. The large bay glazed rear provides a view of the ravine that becomes the extension of the outside into the dwelling. In keeping with the clients request, the addition has been kept clean, simple and yet elegant. 
       
     
 All work to the front of the building was kept to a minimum and in keeping to the constraints of the neighborhood
       
     
Addition & Renovation|Douglas Residence|Scarborough
       
     
Addition & Renovation|Douglas Residence|Scarborough

DOUGLAS RESIDENCE
RESIDENTIAL ADDITION & RENOVATION
SCARBOROUGH, ONTARIO
Project Completion: 1993
Project Size: 1 200 sq. ft.

 The main consideration was to enlarge the existing house for a growing family. The large bay glazed rear provides a view of the ravine that becomes the extension of the outside into the dwelling. In keeping with the clients request, the addition has been kept clean, simple and yet elegant. 
       
     

The main consideration was to enlarge the existing house for a growing family. The large bay glazed rear provides a view of the ravine that becomes the extension of the outside into the dwelling. In keeping with the clients request, the addition has been kept clean, simple and yet elegant. 

 All work to the front of the building was kept to a minimum and in keeping to the constraints of the neighborhood
       
     

All work to the front of the building was kept to a minimum and in keeping to the constraints of the neighborhood